Toit ja jook
VÄIKSE AMPS
UMA fermendid
fermenteeritud köögiviljad ja soja marinaadis shiitake /V/
Krõbe krevetisai
fermenteeritud tšilli majoneesiga
Kookose lameleib tšillidipiga /V, L/
VÄIKE
Krõbe baklažaan
magus-hapus kookosekastmes, marineeritud tšilli ja koriandriga /V, L, G/
Rohelise mango salat
laimise vegankalakastme, maapähklite, mündi ja koriandriga /V, L, G/
Vahustatud ricotta
mee, fermenteeritud tšilli ja kookose-lameleivaga /G, T/
Lõhe sashimi
ponzu kastme ja päevalillevõrsetega /L/
Veiseliha tartar
gochujangi kastme, õuna, koriandri ja krevetikrõpsudega /L, G/
TOEKAS
Vürtsikas tofu
gochugaru kastme, kevadiste köögiviljade ja seesamiseemnetega /V, L, G/
Krevetid laksakastmes
röstitud bataadi, Pekingi lehtnaeri ja ürtidega
Aurutatud hiidlestafilee
roheliste köögiviljade woki, seente ja miso-laimikastmega
Satay kana
mahlane satay kanakints maapähklikastmes, õuna-mündisalati ja maapähklitega /L, G/
Krõbe seakõhuäär
kergelt suitsutatud krõbe siga vürtsikas magus-hapus laimikastmes /L, G/
Veise antrekoot
fermenteeritud tšilli-meevõi, vokitud paksoi ja sakekastmega
LISAKS
Kimchi-friikad kimchi majoneesiga /L/
Jasmiiniriis
Kurgisalat
Kimchi
DESSERT
Yuzu-kurkumiposset
draakonivilja – mangokompotiga /L, G/
Mandli-kookose kook
ananassi ja vaniljejäätisega
Sõõrik
kookose-soolakaramellikastme, maapähklite ja jogurti jäätisega /V, L/