Toit ja jook
AMPS
Marineeritud shiitake seened /V, L, G/
Sojas marineeritud Äntu talu munad /L, G/
tšilliõli ja seesamiseemnetega
Kookose lameleib tšillidipiga /V, L/
VÄIKE
Krõbe baklažaan
magus-hapu kookoskastme, marineeritud tšilli ja koriandriga /V, L, G/
Kreveti gyozad
sibula-ingveri -sojakastmega /L/
Rohelise mango salat
laimise vegan kalakastme, marineeritud tšilli ja ürtidega /V, L, G/
Vahustatud ricotta
mee, fermenteeritud tšilli ja kookose-lameleivaga
Lõhe sashimi
ponzu kastme, marineeritud tšilli ja päevalillevõrsetega /L/
Veiseliha tartar
gochujangi kastme, õuna, vürtsika maapähkli ja krevetikrõpsudega /L, G/
TOEKAS
Koreapärane krõbekana
mini Rooma salati ja tsitrusekastmega /L/
Panang karri hiidkrevettidega
tsitruselise suvikõrvitsa, mungoavõrsete ja ürtidega /L, G/
Aurutatud huntahvenafilee
vokitud roheliste köögiviljade, marineeritud tšilli ja ingveri-rohelise sibula sojakastmega /L, G/
Kõrvitsakarri
kookose, röstitud kõrvitsa, tofu ja ürtidega /V, L, G/
Char siu siga
valge redise kimchi ja wasabi-rohelise sibula salatiga /L/
Veise antrekoot
vokitud köögiviljade ja munakollasega suitsuses sojakastmes /L, G/
LISAKS
Kimchi-friikad kimchi majoneesiga /L/
Jasmiiniriis /V, L, G/
Korea kurgisalat /V, L, G/
Maja kimchi /L, G/
DESSERT
Yuzu-kurkumiposset
jäiste mustikatega ingverisiirupis /L, G/
Miso-mascarponekreem
kondenspiimabiskviidi ja apelsiniga
Vaarika mannavaht
virsikusorbeti ja krõbeda martsipaniga /L/