Toit ja jook
VÄIKSE AMPS
UMA fermendid
fermenteeritud köögiviljad ja soja marinaadis shiitake /V/
Sojas marineeritud Äntu talu munad /L,G/
tšilliõli ja seesamiseemnetega
Kookose lameleib tšillidipiga /V, L/
VÄIKE
Wokitud spargli-seenesalat
marineeritud kuningservikud fermenteeritud dashi võikastmega /L, G/
Rohelise mango salat
laimise vegan kalakastme, marineeritud tšilli ja ürtidega /V, L, G/
Vahustatud ricotta
mee, fermenteeritud tšilli ja kookose-lameleivaga
Lõhe sashimi
ponzu kastme, marineeritud tšilli ja päevalillevõrsetega /L/
Veiseliha tartar
gochujangi kastme, õuna, vürsika maapähkli ja krevetikrõpsudega /L, G/
TOEKAS
Vürtsikas tofu
gochugaru kastme, kevadiste köögiviljade ja seesamiseemnetega /V, L, G/
Panang karri hiidkrevettidega
tsitruselise suvikõrvitsa, mungoavõrsete ja ürtidega /L,G/
Aurutatud huntahvenafilee
vokitud roheliste köögiviljade, marineeritud tšilli ja ingveri-rohelise sibula sojakastmega /L,G/
Satay kana
kanakintsuliha maapähklikastmes, õuna-mündisalati ja laimileheõliga /L, G/
Krõbe seakõhuäär
kergelt suitsutatud krõbe siga vürtsikas magus-hapus laimikastmes /L, G/
Veise antrekoot
fermenteeritud tšilli-meevõi, vokitud paksoi ja sakekastmega
LISAKS
Kimchi-friikad kimchi majoneesiga /L/
Jasmiiniriis
Korea kurgisalat
Maja kimchi
DESSERT
Yuzu-kurkumiposset
maasikate ja seesamikaramelliga /L, G/
Küpsetatud mochikook
vaniljejäätise ja värskete marjadega /L,G/
Vaarika mannavaht
virsikusorbeti ja krõbeda martsipaniga /V, L/