Toit ja jook
VÄIKSED AMPSUD
UMA fermendid
fermenteeritud köögiviljad ja soja marinaadis shiitake /V/
Krõbe krevetisai
fermenteeritud tšilli majoneesiga
Kookose lameleib tšillidipiga
VÄIKE
Krõbe baklažaan
magus-hapus kookosekastmes, marineeritud tšilli ja koriandriga /V/
Rohelise mango salat
laimise vegankalakastme, maapähklite, mündi ja koriandriga /V/
Vahustatud ricotta /T/
mee, fermenteeritud tšilli ja kookose-lameleivaga
Softshell krabi
õuna-mündisalati, fermenteeritud tšilli majoneesi ja pähklitega
Lõhe sashimi
ponzu kastme ja päevalillevõrsetega
Hiinapärane veiselihasalat
vesikastani, punase sibula, seesamiseemnete ja ürtidega /L/
TOEKAS
Vürtsikas tofu
gochugaru kastme, kevadiste köögiviljade ja seesamiseemnetega /V/
Krevetid laksakastmes
röstitud bataadi, Pekingi lehtnaeri ja ürtidega
Aurutatud hiidlestafilee
roheliste köögiviljade woki, seente ja miso-laimikastmega
Satay kana
mahlane satay kanakints maapähklikastmes, õuna-mündisalati ja maapähklitega
Krõbe seakõhuäär
kergelt suitsutatud krõbe siga vürtsikas magus-hapus laimikastmes
Veise antrekoot
fermenteeritud tšilli-meevõi, vokitud paksoi ja sakekastmega
LISANDID
Kimchi-friikad kimchi majoneesiga
Jasmiiniriis
Kurgisalat
Kimchi
DESSERDID
Yuzu-kurkumiposset
Draakonivilja – mangokompotiga
Mandli-kookose kook
ananass ja vaniljejäätis
Sõõrik
Kookose-soolakaramellikastme, maapähklite ja jogurti jäätisega /V, L/